Dantų protezavimas

Dantų protezavimas Klaipėdoje

Dantų protezavimas

Dantų protezavimas su intraoraliniu skeneriu

Klinikoje protezuojame naudodamiesi intraoraliniu skeneriu „Medit i500". Šis skeneris yra naujausias skaitmeninės odontologijos įrankis. Nuo dabar dantų atspaudų nuėmimas yra patogesnis, tikslesnis ir pacientui daug malonesnis. 

Intraoralinis skeneris „Medit i500“ sugeneruoja realius, didelės raiškos, detalius vaizdus. Toks detalus dantų nuskaitymas užtikrina daug aukštesnį gaminamos restauracijos tikslumą.

Protezavimo metu naudojamas skeneris užtikrina kokybiškesnę paciento duomenų sklaidą su dantų technikų laboratorija. Dantų technikai gaudami trijų matmenų vaizdą, sumodeliuotą naudojantis „Medit i500",  gali pagaminti pacientui idealiai tinkančias dantų restauracijas. 

Skaitmeninė odontologijos prietaisai dantų protezavime, tai - ne ateitis, o dabartis, be ko, jau neįsivaizduojamas kokybiškas klinikos, gydytojų ir dantų technikų laboratorijos darbas. 

Dantų protezavimas
Dantų protezavimas – tai pažeistų dantų atstatymas ir/ar formos, spalvos, struktūros koregavimas bendradarbiaujant su dantų technikų laboratorija. 

„Pajūrio odontologijos centre“ atliekami visi dantų protezavimo darbai:

dantų protezavimas ant implantų;
protezavimas ant nuosavų dantų pilnos anatomijos cirkonio, cirkonio keramikos ir presuotos keramikos (E-MAX) vainikėliais, laminatėmis ir užklotais;
mikroprotezvimas, kuriuo galima atkurti prarastą danties stuktūrą nepažeidžiant likusių sveikų danties audinių
protezavimas įvairių konstrukcijų išimamais protezais, lanko atraminiais protezais bei plokštelėmis.


Jeigu Jus domina dantų protezavimas, pirmiausiai kviečiame užsiregistruoti konsultacijai, kurios metu bus atsakyta į Jums rūpimus klausimus, įvertinama Jūsų dantų būklė, pasiūlomi dantų atkūrimo būdai bei aptariama gydymo eiga. Mūsų centro specialistai parinks individualiai Jums tinkantį protezavimo būdą - patikimą, estetišką, ilgalaikį ir funkcionalų!

"Pajūrio odontologijos centras" yra sudaręs sutartį su Klaipėdos teritorinėmis ligonių kasomis dėl dantų protezavimo paslaugų išlaidų kompensavimo privalomuoju sveikatos draudimu apdraustiesiems asmenims. 
Teisę į dantų protezavimą, kompensuojamą iš PSDF biudžeto, turi apdraustieji privalomuoju sveikatos draudimu:

*asmenys, kuriems sukako senatvės pensijos amžius;
*asmenys, pripažinti nedarbingais arba iš dalies darbingais;
*vaikai iki 18 metų.
Share by: